Hej!

Jag heter Tony Wahlsten och har jobbat som snickare i två decennier nu och drivit min firma sedan 1998. Mitt mål som hantverkare är att utföra mina projekt med hög kvalité med nöjda beställare som följd och jag har tagit steget med att anslutit mig till SÄK (seriositet, ärlighet och kunskap) för att jag tillhör och främjar seriöst hantverkarskap. Om SÄK och hantverkskontroll kan man läsa mer om på www.skroll.se. Välkommen!

För att inte bli alltför långrandig i vad jag har hållit på med kan jag kortfattat beskriva att jag skolades in på ett storbygge där jag fick prova på allting från formsättning, gjutning och armering till gipsväggar, montering av kök och snickerier. Sedan har det bara rullat på med tillbyggnader, nybyggnation av villor, fritidshus, tillverkning och montering av bokhyllor, flera kök och mycket mer därtill.

För ett par år sedan lärde jag mig allt om våtutrymmen på en kurs som Byggkeramikrådet och PERs branschregler håller i. Där fick jag våtrumsbehöriget (se Byggkeramikrådets hemsida undermedlemmar). Det har blivit några badrum med åren nu, och det tycker jag är speciellt kul eftersom det är så många olika moment.

Tillvägagångssätt: kunden kontaktar mig, vi bestämmer en dag vi kan träffas - lämpligen hos kunden– vi går igenom det som kunden vill ha utfört och jag kan komma med tips och idéer om vad som är passande eller bara ge smakråd. Sedan beräknar jag detta och ger ett fast pris om kunden så önskar, eller så kan jag gå på löpande timräkning. Offerten/prisförslaget brukar jag kunna lämna inom en vecka beroende på hur många entreprenörer som är inblandade.

Accepterar kunden offerten så undertecknar vi båda avtalet där det står vad vi har kommit överensom. Sen är det bara för kunden att luta sig tillbaka så sköter jag allting rörande samordningen med entreprenörer osv. Efter slutfört arbete kan vi gå igenom allt en sista gång så att du/ni känner er riktigt nöjda.

VI SES!

PS: Kolla in min intervjuAlltombostad!

Anyone who is involved with or sympathetic to the "tech lifestyle" replica watches will easily appreciate Rose's labor of love and will likely find use in replica watches this highly refined and intelligent app. The funny thing is that with his talent and skills, Rose comes out of the bag right away rolex replica with a useful and quality app, while over the years, I've seen people with a lot more incentive and replica watches uk time put together truly terrible ways of appreciating watches or timepiece news in replica watches app form. This is what happens when a true professional adds his replica watches touch to the technology of consuming horology. Returning to Kevin Rose as a watch lover, you can replica watches uk really tell a lot about him by the watches that he likes to wear. The Ressence Type One watch is a good example; highly technical, modern, analog, and most importantly... very much under the radar.